Activiteiten

Voor jong en oud

Doe je mee ?

Open Deur heeft activiteiten voor jong en oud. Om actueel te blijven raden wij aan om altijd de agenda te checken om zeker te weten of de activiteit door gaat.

agenda

Kampvuuravond

Zoek jij verdieping en gezelligheid met andere broeders? Kom dan naar onze kampvuuravond! Eens in de twee maanden kun je gezellig aanschuiven op:

Vrijdagavond 

19:30 uur

Locatie: Vlietdijk 3, 

Dinteloord

Just Create

Vrijdagochtend is het crea bea tijd!

Verbinding zoeken met elkaar en creatief bezig zijn. Gezellig met een kopje koffie of thee. Eens in de maand op:

Vrijdagochtend

10:00 uur

Middag

Een gezellig samenzijn met hapjes en drankjes.

We beginnen met een wandeling van ongeveer een uur. Aansluitend gaan we sjoelen, zingen en dansen in Open Deur Kerk. Eens in de 6 weken op:

Donderdagmiddag

13:30 uur

't Open Keukentje

Kom gezellig lunchen bij ’t Open Keukentje. Onze favoriete gastvrouw zal een heerlijk lunch bereiden. Iedereen is welkom, budget groot of klein, niet geld maar verbinding is wat telt.

Vrijdagmiddag 

12:00 uur

Vrouwenochtend

Vrijdagochtend komen vrouwen bij elkaar om samen de Bijbel te lezen,  te bidden en elkaar te bemoedigen. Eens in de maand op:

Vrijdagochtend

10:00 uur

Mannenochtend

Zaterdagochtend komen mannen bij elkaar om samen de Bijbel te lezen, te bidden en elkaar te bemoedigen. Eens in de maand op:

Zaterdagochtend

8:00 uur

Alle tieners en 15+  opgelet! Kom gezellig naar onze avonden. We chillen en doen nog veel meer leuke dingen zoals een silent disco of pizza bakken. Eens in de 2 weken op:

Zaterdagavond 

 19:30 uur

Ben jij 18+ en vind je het tof om samen met leeftijdsgenoten te filosoferen en debatteren over moeilijke vraagstukken die jou bezig houden. Zoek ons eens op en doe mee!

Kijk in de agenda voor de eerstvolgende datum:

BiBB

Bijbel in beeld brengen is een bijzondere cursus. Luisteren naar Gods stem en dat op een creatieve manier in beeld brengen door middel van een schilderij. Je hoeft geen ervaring te hebben. Geef je op bij Assunta en ontvang de nodige informatie en data.